Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har publicerat 500 Texter

Herregud vad tiden går
Allt som skrivits här kanske inte är så bra
Jag har testat att skriva om allt mellan himmel och jord
Och jag har gjort det i manlig, kvinnlig och all möjlig form
Hoppas jag inte tröttnar ut er
Det kommer mer dikter
Jag lovar det!





Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-15 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP