Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vega


Besättningens tuffing

Sist gick hon
Drottningen i flocken

Hon besegrade alla
Varje vår
När det skulle tampas

Nybörjarna skulle alltid testa
De äldre lät bli
De mindes förra våren

De unga åkte på smörj
Stukade och molokna

Drottningen och hennes kompis
Vandrade iväg i lugn och ro

Vid mjölkdags
Ville hon alltid gå sist
Av de tolv

Hon
Drottningen




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-19 18:25



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
En besättning av olika individer Rolig dikt om egensinnighet bl.a. Applåd.
2019-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST