Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att se upp med vad en odlar


Draksådd


Det var en tvärvigg ifrån ingenstans
som ofta drog fram hatets bittra lans

Han ville finna fel
utom för egen del

Till slut fick denne både horn och svans





Bunden vers (Limerick) av Jack E. Gladh VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-20 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST