Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägar


Min kropp gick på rutiner.

Jag simmade korta sträckor,

huvudet över vattenytan.

Lättade det upp nätterna?

Fann först inget svar.

Upptäckte snart,

att kartan i mig,

började förlora sina vägar.




Fri vers av sargassosea
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-27 20:16



Bookmark and Share


  danne //
En blandning av olika känslor. Vemodigt och utan klara vägmarkeringar skulle till en viss grad underlätta färden mot ens mål..

När man lever i tysthet länge lägger man märke ganska snabbt förändringar.


2019-08-27
  > Nästa text
< Föregående

sargassosea