Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går inte att mörklägga längre sanningens ljus avslöjar

Varför får man inte kritisera krafter
som hela tiden är på språng & förstör?
nu är det så mycket av den varan att
det inte går att hålla inne alla tryckande
känslor som driver på för att komma ut...
det kokar över hos väldigt många nu
därför att sanningen uppenbarar sitt ljus
lyser över lögnens alla mörkläggningar
som media & politiker försöker gömma...
det går inte längre att vilseföra människor
det går inte längre att vinkla bort med andra
saker som ska distrahera dem att tänka på annat
det läggs fokus på nyheter som är rena rama
dumheter & så korkat att man inte längre förvånas
allt för att inte tala om pågående stora rasering...
man ska gå som katten runt het gröt!
man gör allt för att förminska problemen
som bara växer hej vilt i varenda lilla vrå
varför är sanningens ljus så hatad?
varför klappas ondskan medhårs?
för det är precis det de gör
de som styr över våra huvuden
de leds av otäcka krafter
det är en sak som är säker
bara att titta på hur landet ser ut
lilla Sverige är i fritt fall!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-29 09:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter.
2019-08-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP