Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu ligger ni i underläge rätt åt er för det förtjänar ni

Nu börjar verkligen något att hända
så se upp alla unkna inskränkta pk politiker
som hela tiden kastat glåpord trakasserat
mobbat en intelligent klok vis förståndig
ödmjuk väluppfostrad artig & vänlig person
nu får ni se upp för han är på frammarsch
era ut-frysningar elakartade påhopp &
extrema diktatur uppförande mot honom
har gett resultat & nu ligger ni i underläge
det är rätt åt er för det förtjänar ni & nu
får ni smaka på det ni sått & den skörden
ser då inte så blomstrande & trevlig ut
det står att "Sänd ditt bröd över vattnet
ty med tiden får du det tillbaka" &
"Behandla andra så som du själv
vill bli behandlad" dessa ord är talande
att kasta sten i glashus är ni suveräna på
nu står ni mitt i alla skärvor & hoppas ni
inser att det lönar sig inte att förtala &
sprida elaka lögner om sina medmänniskor
sen har ni också visat att ni inte kan segla
Sverige skeppet på rätt kurs för nu har det
gått på grund & tar in en hel del vatten
sakta men säkert håller det på att sjunka
resultaten efter er är förödande & mer & mer
märker folk att ni är det stora problemet







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-30 10:17



Bookmark and Share


    Orkiden

Så sant! Nästa val, då blir det kraftag då ska allt ställas till rätta.
Bra skriftat!!!
2019-09-07

    ej medlem längre
När det blir svårt med framtida utbetalningar till alla som nu är bidragsberoende i Sverige kommer dagens kriminalitet eskalera till kravaller, plundring och mer våld.
2019-08-30

  Bibbi VIP
Applåder!
2019-08-30

  aol
Så träffsäkert sant skaldat, svinhuggen går igen,
2019-08-30

  morgonstjärna VIP
det är viktigt att slåss för det man tror på oavsett vad andra tycker !
Bra såg idag på kanelen en student Hongkong blev fägslad opportunist suttit i fängelse tidigare.
2019-08-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP