Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Attacker på fria ordet

Attacker på fria ordet
på sanningens starka röst
de som inte räds vågar
tar ännu mer sats ur bröst

Lögner på lögner råder
det ljugs än hit & än dit
makthavare står & vinklar
snackar en massa skit

Tala klarspråk gillas inte
allt ska döljas bakom fasad
oärlig & falsk ska man vara
skapa osanningar på rad

En sak som nu märks tydligt
är presidentvalet i USA
globalisterna är på krigsstigen
gör allt för att ledningen ta!

Mr. Trump älskar Amerika
friheten & demokratin
globalisterna tål ej detta
de är arga som ilskna bin

Smutkastningar & glåpord
nu märks solklar valfusk av
helst vill de få bort presidenten
slänga han i glömskans hav

Media här gör också samma
deras budskap visar på hat
emot honom & hans gelikar
dagligen serverar de "äcklig mat"

Sanningen har inte slutat
att kämpa strida för sin rätt
ger sig aldrig aldrig aldrig
vet att lögnen bär fult sätt

Det lönar sig aldrig att ljuga
bära på falskt vittnesbörd
ty som alltid efter den sådden
kommer illaluktande skörd!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-05 10:39



Bookmark and Share


  Thylacine
Bra skrivet!
Vi får hoppas på och kämpa för en snar illaluktande skörd dem.
2020-11-06

  Maud Louise
Så väldigt bra skrivet!
2020-11-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP