Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen resväska finns i handen, allt materiellt lämnas kvar, själen befriad från tyngder, en glittrande glimmande star*


Naken föds man naken lämnar man

Livet vandrar dagarna försvinner
tiden stannar aldrig vid någon hållplats
ständig rörelse framåt emot nytt

När sista andetag tagit kontrollen
viskar att det är tid att lämna jorden
stannar dess klocka för evigt

Naken föds man till världen
naken lämnar man den för alltid
skalets innehåll flyger vidare

Mot högre höjder mot friheten
bortom oändlighetens rymd
väntar viloplats för själ







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-01 11:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En dag jag längtar till.
2019-09-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP