Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktaturpiskan slår hårt mot yttrandefriheten & demokratin

Utfrysningen fortsätter i regeringshuset
den lilla så kallade ledaren gillar inte olika
han styr & ställer på sitt vis & struntar totalt i
om han sårar & behandlar sina medmänniskor illa
& sprider en massa lögner av att vara främlingsfientliga
ordet rasist har han använt flitigt mot väldigt många
han fattar inte med den förmåga han har att det
är han själv som äger dessa fula egenskaper!
han älskar att stå i centrum & få alla blickar på sig
man kan riktigt höra hur han slår med sin diktaturpiska
mot yttrandefrihetens röster mot demokratins grunder
han gillar absolut inte allas lika värde det har han bevisat
det är mycket han har bevisat genom åren
förgörelsen av landet syns tydligt i spåren...
alla löften till svenska pensionärer är ett svek
han har svikit extremt många & fortsätter göra
tynga folk med högre skatt är han bra på
men vad får vi för alla utbetalningar?
vart tar alla pengar vägen undrar många?
välfärden skulle ju krossas & det märks!
mycket ligger i spillror idag & orden räcker
inte till att beskriva det man ser hör & känner
frustration extremt stor ilska & även sorg
käften är lätt att att använda men det är
i handling det syns vilka vi är...
ni som har skapat det nya Sverige
förtroendet för er bara rasar & rasar...
ni står ansvariga för allt växande våld!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-02 10:22



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
Det finns mycket sjukt i landet Sverige inom olika yrkeskategorier som drabbar hårt slitande yrkeskårer

2019-09-02

    ej medlem längre
Tack för din vederhäftiga brandfackla och fria vers.

Nu skall de 7 partier som är ansvariga för våldseskaleringen i Sverige lösa våldseskaleringen i Sverige.
Det åttonde partiet, som inte är ansvarigt för det ökade våldet i Sverige och som längst och oförtrutet varnat för detsamma, är inte inbjudet till debatten om Sveriges och det svenska folkets säkerhet.
Den kognitiva dissonansen av irrelevans påminner om ljudet från en skärande matkniv mot porslin ögonblicket innan sprickan uppstår.
2019-09-02

  Bibbi VIP
Till Twitter.
2019-09-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP