Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden gör ont

Det har gått 61 dagar sedan vi träffades
Har varit tufft utan dig här och jag känner mig tom
Varje dag utan dig är en kamp som jag knappt klarar av
Vill höra din röst som säger att allt kommer bli bra
Vill bara att du ska komma hem till mig
Vill ha dina läppar mot mina och din kropp mot min
Vill aldrig släppa taget om dig
Jag klarar inte av detta mer
Saknaden är för mycket och det gör ont
Tårarna tar aldrig slut




Fri vers av EmelieeKarlsson
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-04 18:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande om längtan och saknad!
2019-09-04
  > Nästa text
< Föregående

EmelieeKarlsson
EmelieeKarlsson