Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Favorit i repris (åtminstone personlig sådan), för det blir ju vår i år också.


Doften av hägg


Doften av hägg slog emot mig igår
ett fallande vårregn förstärkte dess ton

Vita små pärlor och nyvakna stjärnor
blinkade näpet bland ljusgröna blad

Jag tittade bort mot syrenens fasad -
dess knoppar stod lika en klase korinter

Skomakarn får sin semester i år
lugnt under snöande körsbärsblom

"Stängt mellan hägg och syrén"




Bunden vers (Annat versmått) av Syrran77
Läst 148 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-03 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syrran77
Syrran77