Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://samnytt.se/stockholmsforskare-vill-vacka-iden-att-ata-manniskor-for-att-radda-klimatet/


Kannibalism för att rädda klimatet är sataniskt

Var kommer alla dårar ifrån?
den ena värre än den andra
en beteendevetare anser
att vi måste se över möjligheten
att acceptera kannibalism
för att rädda klimatet!?!
nu har det gått för långt
det har det för länge sen
med alla pågående dårskaper
att presentera detta på
dumburkens ena kanal
visar hur mycket skit
som serveras ut till folket!
ska man nu också vara rädd
för att bli uppäten som död?
detta uttalande som den här
mannen har är rent sataniskt
hela samhället är infekterat
av ondskefulla handlingar
det har spårat ur totalt
hög tid att städa upp
rensa bort allt "ogräs"
som slagit rot & förgör
propagandan går på
högvarv & vilseleder
hjärntvättningen älskar
att manipulera ljuga
lögner efter lögner
serveras till folket
man bara hoppas
att de inser hur
lurade de är!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-05 22:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Idioti!
2019-09-07

  the wildcat VIP
det var det mest sataniska jag hört vilken kanel var det ?
urkopplat har jag hört mycket, men undrar om inte det var det mest...
2019-09-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP