Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makten framförallt väser den lilla mannen & mer pengar

Makten framförallt väser den lilla mannen
fortsätter sin agenda utan att bromsa för olika
han gillar inte åsikter som inte följer i hans spår
yttrandefriheten är inte hans vän utan istället
förespråkar han diktatur förordningar!
bryr sig inte om att människor lider & har det svårt
löften är han bra på att ge ut men i slutändan
sinar de så sakteligen bort & han är inte ensam
om att handla på det viset utan det finns fler
behålla makten verkar vara viktigast icke att
förglömma pengarna som fyller deras fickor
höga månadslöner samt förmåner & tillägg
att pensionen blir lägre & lägre skiter de i
att pensionärer lever i fattigdom & hamnar
på gatan är inte av intresse & övriga som också
lever under existensminimum bryr de sig inte om
det räcker att se samhällsutvecklingens hemskheter
de har sått i fel jord ty det märks så tydligt & klart
deras skörd är då inte så trevlig & uppmuntrande
precis allt håller på att braka sönder & krossas
det fanns ju en som sa att välfärden skulle det
nu syns spillrorna av hans sagda ord...
skörden är så illaluktande att man vill spy
politiker kör över människor som bulldozers
de struntar fullständigt i att de får lida
att vissa svälter ihjäl & ropar på hjälp!
de håller bara för öronen blundar & fortsätter
babbla en massa tomma budskap
klappar så gärna annan klientel medhårs
men de som byggt & bygger landet
trycker de ända ner i fotsulorna
de verkar hata Sverige & svenskar
oj, så får man ju inte skriva
men det är den stora sanningen &
det är den jag följer i vått & torrt
inte politiker lögnerna som fullkomligt
dreglar ner Sverige land!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-06 09:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter.
2019-09-07

  the wildcat VIP
Bara sanningar som varje borde se..märkligt vi har blivit hemmablinda
2019-09-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP