Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\'..slör är behänget i tuppens nylle\' och \'morgon=tupp\' kan inte slås på fingrarna...


Morgonslör



nu har den megaluman
förgyllt tallarna igen

satt glitter i varenda buske
hängt diamanter
strött smaragder

och jag vaknar
till dina stilla ögon
lite svalare nu
lite undrande

nånstans nere
under sternum
vållas ett
utbrott

med en morgonsång
i strupen
kastar jag
lyckans blodfyllda
slör mot skyn

vi fnittrar frukost
barfota




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-06-29 05:01



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Navigare necesse est..... båtliv är härligt. Målande dikt.
2007-07-09

  Helene Månsson
gud så mysigt! Fnittrar frukost barfota....mmm /Helene
2006-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer