Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det nya våldslandet som politiker skapat

Det sägs att det måste bli värre
förrän det kanske blir bättre
man får verkligen hoppas på det
för som det ser ut nu så ser inte
utsikten så ljus ut utan det känns
som mörkret blir tätare & tätare
vinden kallare & kallare & osäkerheten
bara större & större & människor
känner extrem oro som bara växer
psykiska ohälsan ökar & det är minsann
inte så konstigt då hela samhället skakar
tryggheten är som bortblåst & säkerheten
har också minskat i omfång & folk måste
mer & mer ta hand om sig själva
hela tiden leva med ögon i nacken &
vara uppmärksam runt sitt viktiga liv
idag är oprovocerade attacker vardagsmat
oskyldiga laglydiga fogliga medborgare
blir ständigt utsatt för olika attacker
allt ifrån misshandel rån våldtäkt & det
sistnämnda är idag känt över världen
våldtäktslandet Sweden skrämmer!
folk utifrån vet om vad som håller på
säger att det blivit ett skräckland &
turister varnas för att åka hit!
det skjuts som aldrig förr & våldet
har ökat INTE minskat som lilla
ledaren säger att det har, han LJUGER
LÖGNEN har infekterat politiker
SANNINGEN är HATAD
det räcker att se & höra hur
Sverige idag ser ut & det är INTE
en vacker & eller positiv bild







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-11 09:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Dig till fullo.
2019-09-12

    ej medlem längre
Tystnadens arkitektur är tystnad.
Tack för dina ord.
2019-09-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP