Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kampen fortsätter för alla fattiga, alla hemlösa utsatta människor, välfärdslandet är inte längre ett välfärdsland, politiker har sett till att det vissnar ner & torkar!


Fattigpensionärer på rad politiker verkar glad

Mitt hjärta värker då jag ser
fattigpensionärer på rad som
väntar på mat & dryck för sina
kurrande hungriga magar att fylla
mina ögon tåras av att veta att de inte
har något varmt ombonat hem
hösten är här & snart kommer
vinterkalla dagar för dem alla
under tiden lever politiker gott
de är bra på att roffa åt sig pengar
man borde bli som robin hood
roffa tillbaka till alla fattiga...
de bryr sig inte om dem utan
sätter sig själva på första plats
korruptionen går varm & precis
som alla lögner de spottar ut!
att Sverige får fler & fler hemlösa
är en stor skam & en stor skandal!
att pensionärer som arbetat under
hela sitt liv & visat moral tagit ansvar
byggt upp landet som många skriver
& inte får det bättre utan bara sämre
visar på att politiker fullständigt
trampar ner dem i skosulorna!
de gör skillnad på folk & folk
de fullständigt står & ljuger
då de snackar om "allas lika värde"
fattigdomen ökar i volym
många svälter & dör i ensamhet
mitt blod sjuder av vrede
mångas blod kokar idag
de flesta politiker är full i skit!
maktgalna penninghungriga
självgodhets-apostlar & så arroganta
utan empati utan medkänsla
för sina medborgare sitt folk
de är en skam för Sverige
det räcker med alla dårskaper nu
det måste bli ett stopp
det blir ju bara värre & värre
de styrande kan inte styra!
de är mycket bra på att förgöra
förstöra & krossa landet i bitar
välfärden skulle ju krossas
det sa en ledare en gång
& han har fått som han ville
själv lever han mycket flott
klappar sig för bröstet & ler*
nu måste något positivt hända
spiralen går bara neråt!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-16 12:13



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
usch ja såg avskräckande siffror i Stockholm som får ett mål mat hos RK eller andra ideella organisationer
2019-09-18

    ej medlem längre
Du skriver vad många tänker.

Det kommer snabbt bli fler fattigpensionärer som erfar vilka politiker som står på deras sida och vilka politiker som säger att de står på fattigpensionärernas sida.

Det är grupp mot grupp. Just follow the money.
2019-09-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP