Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
deppigt


Pyton helt enkelt


varför känns det så meningslöst ibland?
känns som om viljan inte riktigt vill
som om hungern inte riktigt hungrar
som om törsten inte törstar
som om längtan inte riktigt längtar
eller åtrån inte riktigt åtrår
eller kärleken inte riktigt älskar
hjälp, hur mår jag egentligen?




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2006-06-29 12:11



Bookmark and Share


    Bim
att på så få rader få in så mycket som man känner igen sig i ,det är ett konststycke,bra gjort!,hälsn.Bim
2006-07-04

  stefan.g
Vilken reflektion..Som ett uppvaknande, när man helt plötsligt undrar; var befinner jag mig? Texten känns igen...i känslor att känna och må...Bra skrivit!
2006-06-29
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP