Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ögonblickstankar


Näckrosen



Jag har ett näckrosblad mellan tårna

och sol har hittat mig
genom bladverk
i stund och ögonblick,
som en blink - en skänk

Det är bara relingen som bär,

men jag ska känna på blomman,
som om den var min


redeye




Fri vers av redeye
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-06-29 12:29



Bookmark and Share


  astranova
åh, början är helt underbar. man kan riktigt kännas hur det känns, för alla har vi väl haft ett näckrosblad mellan tårna? :)
2006-07-02
  > Nästa text
< Föregående

redeye
redeye