Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för att kunna få lov att leva fri -


Jag var tvungen att vara någon annan och dö en gång -



Genom Hans Ekos mjuka klingande
stämde han in ett vitt ur, en flock stannfåglar och ett knippe Liv allra djupast inuti mitt döende -

Från den Röda Skenande Såhjorden -





Fri vers (Fri form) av J-M
Läst 336 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-09-16 20:14



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Du fångar så mycket i dessa bildrika ord och meningar.
Jag tänker lite på Jani Joplins rader "freedom is just another word for nothing left to lose"

2019-09-19

  Nanna X
Hm det där känner jag igen mig i. Drabbande skrivet.
2019-09-16
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M