Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liv smakar mer...

Hör du
att fåglarna vaknat

Ser du
att solen ler

Känner du
att livet smakar

och att liv
smakar mer





Övriga genrer av Bim
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-29 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bim