Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2019.09.19 torsdag. Lite elak.


Dumskalleland plågar

 

Och rikedomen lägger sig som ett dödande täcke över välmående längtan till bekymmerslöshet. Vägen stakas ut till allas vilsenhet och mitt samvete är till synes oförändrat rent. Om jag ännu hade kraften till att obehindrat röra mig kring livgivande vattenkällor, skulle gråtattackerna över mina krämpor känts avlägsen och löjeväckande. Även nu efter år av smärtor, och en ständigt dalande hälsa, krumbuktar sig tankarna vid åsynen av ännu en annalkande vinter. Och så mycket kvar som måste hinnas. Låt mig varva ner och må gott igen.

Tills Löfven slås ut igen.

 




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-19 01:56



Bookmark and Share


  Peter G VIP
välskriven, välförpackad text, stram och nyktert konstarende i tonen, gör att jag som läsare inte uppfattar den som självömkande utan snarare en beskrivning av hur levnadsvillkoren kan se ut och det finns flera aspekter av livsreflektioner att begrunda under ytan av välvalda ord!

Bra så!
2019-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP