Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting får vara fridfullt som Sverige en gång var

Varför tar ni inte i med krafttag
varför låter ni landet falla ner?
varje dag hör man berättelser
om vad som händer vad som sker

Det skjuts så in i norden
massa våld på löpande band
det brinner & exploderar
Sverige faller som timglas sand

Ingenting får vara fridfullt
som Sverige en gång var
om ni inte stoppar detta
kommer det inte att finnas kvar

Ni som styr & som bestämmer
varför lyssnar ni ej till folks röst
de har varnat er så länge
ropat ut från sina bröst

Lögn på lögn serverar ni
tvingar folk till högre skatt
utvecklingen är så fruktansvärd
känns som mörkaste natt

Varför sätter ni inte ner foten
gör allt för att rädda vår jord?
det enda ni är bra på är att babbla
en massa innehållslösa ord!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-19 22:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter!
2019-09-20

  Koloristen
Satanister styr i kulisserna.
2019-09-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP