Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden vilar stillheten är närvarande ihop med tystnaden

Gryningen har vandrat förbi
vinden vilar stillheten är närvarande
en mjuk tystnad sveper över allt
himlen är gråmålad morgonluften klar
en vacker stund för min trötta själ
sakta vaknar jag upp & så plötsligt
hörs ett kvitter från en liten fågel
mina vänner har också börjat vakna
de små djuren som jag älskar
även de stora som finns där ute
fångar in morgonen gör mig redo
för dagen som ligger & väntar
min penna håller också på att
kvickna till & vem vet vad som
kommer att hända inom kort
kanske vill den att jag ska skriva
släppa ut några budskap innan jag klär mig
då lyder jag order & låter bläcket
frigöra sig på mina tomma blad
vet att det gör mig friare & mer glad
under tiden rinner kaffe ner i min mage
livet famnar om känner lyckorus







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-22 09:13



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
inspirationen kommer flygande med vinden
2019-09-22

  Arne Björn Fredriksson
Gryningen vinden
mina vänner de små djuren även de

läser dina ord rakt upp och ner, finner en tråd av längtan...

tycker mycket om din poesi :)
2019-09-22

  Bibbi VIP
Lycka till!
2019-09-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP