Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennan drivs utav frihetens bränsle

Åter måste pennan frigöra sin frustration
min hand håller ett stadigt grepp om den
den glöder fullkomligt brinner utav sund ilska
inget kan hålla tillbaka den styrka den äger
orden väller fram bläcket rinner i väldig ström
trycket är enormt & bokstav efter bokstav
faller på plats bildar ord som blir till meningar
ett klart & tydligt budskap synliggörs
den håller inte tillbaka några känslor
alla ska ut befrias lösgöras från instängdhet
släppas ut som kossorna en tidig vårdag
ingen har eller kommer att kunna sätta
munkavle på, orden ska helt enkelt stå
skrämselpropaganda fungerar inte alls
försök till hjärntvätt har aldrig fått fäste
vad den politiska korrektheten tycker tänker
struntar den totalt i, den skriver bara förbi
den går sin egen väg utan rädsla helt ensam
ingen kan tvinga in den i flockens läger
den drivs av frihetens bränsle & klappar
inte medhårs för att passa in eller få beröm
mod står skrivet i hjärtat & stark integritet
en poet skribent som står på egna ben
skapar precis som den vill & lite till







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-26 08:04



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
Bravo !
2019-09-29

  WyS VIP
Sant!
2019-09-29

  Bibbi VIP
Till Twitter.
2019-09-27

  Arne Björn Fredriksson
en av de bästa dikter jag läst här på poeter då det saknar skiljetecken och bara sprutar ut tankar kring skrivandet.... tack :)
2019-09-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP