Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sokrates Platon och Aristoteles får säga goodbye

Antikens historia ska nu tas bort från undervisningen i
den svenska grundskolan & filosofer som
Sokrates Platon och Aristoteles får säga goodbye
skolverket överger även stormaktstiden...
har man ingen kunskap om forntiden kan man inte
ha någon respekt för framtiden heller, säger en forskare
inget får längre vara ifred i det svenska samhället
läste att det är ingen rättighet att känna igen sig i sitt land
allt ska möbleras om vändas upp & ner & även förstöras
pippi böcker ett tydligt exempel på det
dårskaperna fortgår & det blir bara värre
de flesta känner inte längre igen sitt fosterland
ord som patriot är bespottat & svenska flaggan
är ofta en stötesten som plockas bort & tas ner
precis som det kristna korset & det är precis
vad som hänt i min lilla hemstad
man tog bort ett stort kors på en kyrka!
det bästa man kan göra är att fortsätta kämpa
att inte ge upp det som angriper kärnan
det svenska samhällets grund är attackerat
allt faller som höstens löv mot marken
vi som älskar vår fosterjord ger inte upp så lätt
patrioter vars hjärtan glöder av kärlek
gör nu allt vi kan för att stå upp för det
vika ner för motståndets krafter gör vi inte
vi kavlar upp ärmarna vässar våra pennor
spänner våra bågar & försvarar det vi kan
Sverige, vi står på din sida i vått & torrt







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 676 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-28 09:09



Bookmark and Share


  mare VIP
Positiv nyhet:
https://www.friatider.se/efter-kritiken-skolverket-backar-om-att-skrota-antiken

2019-10-05

  the wildcat VIP
Bedrövligt varje individ behöver för samhällets fortlevnad kunskaper om landets historia..vi lever i en demokrati och inte i en diktatur
med i lagen inskrivet det fria ordets tänkande och individens rätt leva sitt eget liv


2019-09-29

  WyS VIP
Bra skrivet!
2019-09-29

  Bibbi VIP
Håller med till fullo.
2019-09-29

    ej medlem längre
Den kulturmarxistiska, korrupta, sverigeföraktande och i realtid destabiliserande svenska djupa staten ogillar unga formbara människors kunskap om demokratins och det krtitiska västerländska tänkandets vagga.
2019-09-28

  Arne Björn Fredriksson
ordet är vad vi har kvar i kampen mot osäkerhet i vårt, nej det svenska samhället. Vårt bara när vi känner tillhörighet. Reaktionärt att bara blicka bakåt men flathet att inte se vår historia och kulturella vagga för framtiden. Kämpa på, det gör också jag.
2019-09-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP