Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Politiker behandlar äldre sjuka & svaga utan värde, ingen respekt, ingen tacksamhet för vad de gjort för landet, de om någon är en stor skam för Sverige, i mina ögon är de nollor!


En kram hålla handen är som balsam för deras själ

Fint arbete har jag & mitt hjärta
klappar för de äldre sjuka & svaga
att få räcka ut min hand till hjälp
stötta dem i deras dagliga kamp
är mycket vackert & förgyller livet
så många fina stunder jag har haft
& fortfarande har i mitt möte med dem
vet att jag behövs mer än någonsin
gör allt i min makt för att trösta
torka av en tår på någons kind
lyssna på deras smärtsamma ord
försöker linda om med hoppfyllda
varma kärleksfulla runt deras
öppnade inre blödande sår
en kram hålla handen är som
balsam för deras själ & lugnar
en handling som blir som ett piller
man ger då oro ångest kryper på
vara närvarande finnas vid sidan
lugnar nerver stillar orosmoment
utan några negativa bieffekter..
jag är stolt över mitt arbete
pratar ofta gott om det &
dagligen kvittrar toner av
glädje i mitt bröst då jag gör
mig redo för min arbetsdag..
hur stressigt & tufft det än kan vara
känns mitt arbete så meningsfullt
jag vet att jag är på rätt plats
att politiker försämrar deras liv
vet jag & inom brinner en låga
av helig vrede som gör att jag
kämpar på så mycket jag förmår
gör allt jag kan i min makt att
stå upp för äldre sjuka & svaga







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-05 10:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sedan jag låg inlagd i korttidsenhet i ett halvår fick jag nya vänner för livet som jag prioriterar idag och besöker där de befinner sig nu. Sveriges mest övergivna människor fann jag där och de blev en ny livsuppgift.
2019-10-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP