Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ska vara deras nickedockor som puppet on string no thanks

Människor är så förblindade
hjärntvättade av propagandans
alla budskap som fullständigt
sprutar ut från medias alla kanaler
tidningarnas rubriker som ofta
vinklar vrider tvistar & vänder
mörkläggningarna går på högvarv
deras innehåll smutskastar
alltför ofta sanningen & lögnen
ställer sig gärna framför & strålar
falsk inför de som läser dessa rader
att vara kritisk ifrågasätta är ett måste
ty makten vill ju kontrollera folks hjärnor
bestämma över våra huvuden
göra oss handlingsförlamade
vi ska vara deras nickedockor
som puppet on string & det är
precis så de vill hantera oss
personligen har jag klippt av
alla trådar för länge sen & använder
mina egna händer & fötter
går själv skriver själv & tänker själv
så klart att det inte är omtyckt
av den politiska korrekthetens folk
att ifrågasätta & gå en annan väg
är i deras ögon oroväckande & de blir
inte så trevliga i sitt uppförande
de kan gorma skrika hata & hota
kasta pajer provocera fördöma
trakassera med alla möjliga ting
man blir verkligen utsatt av förföljelse
anklagad för att vara både det ena & det andra
de bara älskar att kasta sten i glashus!
skolans värld är full utav
deras herravälde & där får man
tidigt lära sig alla deras regler
hålla sig innanför ramar & mallar
lyda statens förordningar & vara fogliga
ställa sig på led & följa i deras spår...
nej tack har jag sagt vänligt men bestämt
ända sen tonåren & flugit ut i
stora världen & smakat på friheten
socialismen smakar inte gott
min son mådde illa av den &
for tillbaka till Amerika
good for him!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-30 12:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du vidrör det förbjudna på ett förtjänstfullt sätt.

Rädslan för tankens frihet är väl inövad av och hos 68-etablissemanget.

Alla vet vad eller vilka som får och inte får kritiseras i den vänsterliberala svenska dominerande diskursen.

Bokmässan kommer snart flytta ner i en rak, lång och smal korridor av åsikter.

Litteraturen får sitt "safe space".
2019-09-30

  Bibbi VIP
"socialismen smakar inte gott"...håller med. Jag har också en son med familj som flydde landet...
2019-09-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP