Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 2010 Karl-Bo Lundstedts bild "Hell"


Den brinnande sjön.


Det står i Uppenbarelseboken om djävulen som förvillade människorna på jorden att han blev kastad i samma eld- och svavelsjö som vilddjuret och den falske profeten och att de ska plågas dag och natt i evigheters evighet.

Man får beskrivet också en stor vit tron och Honom som satt därpå för vilkens ansikte jorden och himmelen flydde, och intet rum blev funnet för dem.

Där ses de döda, stora och små, stå inför tronen, och böcker upplåtas samt en annan bok vart upplåten, som är livets, och de döda blevo dömda enligt det som var skrivet i böckerna, efter sina gärningar.

Havet gav igen sina döda, och döden och dödsriket gåvo igen sina döda, och de blevo dömda var och en efter sina gärningar.

Och döden och dödsriket blevo kastade i den brinnande sjön.

Och om någon icke fanns skriven i livets bok, vart han kastad i den brinnande sjön."

"Så älskade Gud världen, att Han utgav sin ende Son, på det att var och en som tror på honom icke må förgås, utan hava evigt liv" Johannes 3:16




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-09-30 17:10



Bookmark and Share


  mare VIP
Satan är verklig
grotesk mörk varelse
men Guds kärlek
är starkare & ljuset
brinner över mörkret
ondskan vrålar ut sitt hat
godheten sprider fred
frid glädje hopp & tro
att allt är möjligt
där bor det sanna livet
mitt hjärta utbrister
amen , tack Jesus!
2019-10-04

  Niliboy
Å beder!
2019-10-02

  Niliboy
Djävulen snärjer men vi värjer, även vi troende försöker han lura, men den som läser i Bibeln å beder, tänderljus för nära å kära å sina medmänniskors jordevanding snärjer han inte så lätt!
Halleluja Bibbi!
2019-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP