Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Älskade fosterland Sverige, för evigt i mitt hjärta!


Jag kan inte vara tyst & jag kommer aldrig att sluta skriva

Jag kan inte vara tyst & jag kommer
aldrig att sluta skriva om mitt fosterland
min kärlek är för STOR för att inte göra
jag kan inte bara se på utan måste agera
när jag ser hur det blöder sönder totalt
faller som timglas sand ner i mörkaste hål
min penna gråter är så ilsken över politiker
som har öppnat vägen till en förintelse
de bär ingen kärlek till sin fosterjord!
deras handlingar är ett tydligt bevis på det
de verkar vilja krossa allt vad välfärd heter
bryr sig inte om att rädda eller få det på fötter
jag brukar kalla dem kalla korkade nötter
som drivs av makt & pengar till sig själva
sen stjäl de från folket så mycket som går
vi betalar en av världens högsta skatter
& får det bara sämre & sämre & sämre!
skrämma mig till tystnad går inte
min röst ska ingen lägga lock på
aldrig kommer jag bära munkavle
jag står upp dagligen FÖR Sverige & viker
inte för pk dravel & alla lögner som
serveras ut dagligen till befolkningen
sanningen är min vän &
den ska belysa & avslöja
all falskhet som pågår!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-03 00:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag är stolt över Dig!
2019-10-04

    ej medlem längre
Fortsätt med dina viktiga ord för en ökad förståelse för det Sverige som förändras av dem som är emot Sverige.

Mer arbetslöshet, mer våld, begynnande lågkonjunktur, försämrad välfärd, inskränkt yttrandefrihet, falerat samhällskontrakt, politiserad och vinklad public service med sjunkande trovärdighet, ökad splittring, mer kvinnoofrid, m.m.

Varje land får den framtid det förtjänar. Detta är resultatet av ansvarslös politik och inget annat.

Vem blir förvånad?

Och det är bara början.
2019-10-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP