Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sommar minne som värmer hjärtat

Dagen strålade himmelen var målad i blått
dofter från sommargrönskans alla blommor
svepte in igenom det öppnade bilfönstret
min älskade syster satt bakom ratten & vi
var på väg någonstans där bortom horisonten
visste inte vart vi skulle hamna utan vi lät
oss bara ledas fram i nuet i stundens andetag
våra sinnen öppnade för livets upptäckter
våra magar kurrade & så plötsligt dök ett
matställe upp & där lät vi den bli mätt & belåten
bilen fortsatte tills vi såg ett ställe som imponerade
där stannade vi & lät våra själar dricka all skönhet
som serverades framför våra ögon & våra öron
en mjuk tystnad låg över & ibland hördes
några skvalp från vattnets rörelser
ljusets tid vandrade till ett avslut
bryggan fåglarna du & jag syster
ett oförglömligt sommar minne






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-04 10:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Harmoni.
2019-10-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP