Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politiker trampar på äldre sjuka & svaga

Politiker är mycket bra på att snacka
men det är mest tomma innehållslösa ord
deras handlingar talar & hela tiden ska det
sparas in på äldreomsorgen & även sjukvården
de struntar i att människor offras på svältens altare
att de får ligga & vänta på hjälp i timmar
att det serveras kall mat & de får frysa
det som pågår är en ondska utan dess like
kom inte & säg att allas lika värde finns
politiker gör verkligen skillnad på folk & folk
de trampar fullständigt ner människor
behandlar dem som om de vore avfall
ibland ser det ut som de hellre vill att
gamla ska dö så de slipper försörja dem
trots att de betalar hög skatt & hjälpt till
att bygga landet under blod svett & tårar
utvecklingen är fasansfull & försämringarna
ser inte ut att ge sig utan bara fortgår i rasande takt
den som ännu inte fattar höjden djupet & bredden
av pågående samhällsförstörelse
måste vara totalt blind & hjärntvättad
utav de politiskt korrekta budskapen
mörkläggningarna fungerar inte längre
sanningens ljus tränger mer & mer igenom
uppenbarar det lögnen försöker gömma
den hatar att bli avslöjad & gör allt
för att attackera & motarbeta
smutskasta & angripa den
lögner håller aldrig!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-04 18:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sanningen i ett nötskal.
2019-10-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP