Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försent

Just nu skulle jag vilja ringa till dig och berätta hur mycket jag saknar dig
Kan inte sluta tänka på att det kunde ha varit du och jag
Sumpade den chansen och nu är det försent
Ångrar att jag inte berättade för dig om mina känslor när jag väl hade chansen
Ångrar att jag inte tog farväl när du åkte och nu är det försent
Allt är försent och du är borta
Vet inte när jag får träffa dig igen
Vill bara att du hålla om mig men det är försent
Allt är försent och du är borta för alltid




Fri vers av EmelieeKarlsson
Läst 122 gånger
Publicerad 2019-10-04 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmelieeKarlsson
EmelieeKarlsson