Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte mot kött & blod bara utan mot demoniska krafter

Var finns ryggraden hos folk
varför agerar inte fler mot det
pågående vansinnet i Svea rike?
det kryper närmare & närmare
problemen bara ökar i skolorna
barn rånas som aldrig förr &
även befolkningen i övrigt
äldre människor blir utsatta
det spelar inge roll vilken ålder
allt ska attackeras söndras krossas
inget får vara ifred ingen lugn & ro
ingen går säker i landet som en gång
blomstrade av trygghet & säkerhet
det känns som "kriget" intagit
slagit läger & förbereder sig för
att göra saker & ting värre
vinden tilltar i styrka & den
känns ända in i märg & ben
en ond otäck grotesk & hatisk
som försöker få mitt fosterland på fall
det är inte mot kött & blod bara
utan mot demoniska krafter
står stadigt med godhetens fader
som hjälper mig i kampen
att stå upp för mitt Sverige
mitt hjärta tickar på
fyllt av mod tro hopp & kärlek
blickar mot ljuset & ber
aldrig jag viker mig ner







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-05 11:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2019-10-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP