Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Daniel & Brinnan snart två år som gifta

Det är snart två år sedan ni knöt band
kärlekens vackra röda till en evighetsrosett
solen strålade den dagen & det gjorde
mitt modershjärta också & när jag såg er
stå framför pastorn fylldes mina ögon
utav glädje & tacksamhets tårar
bröllopet var ute i det fria & luften
kändes så frisk & klar & människor log
det var en lyckofest med musik dans sång
tiden vandrar på så snabbt & man undrar
som alltid vart tog den vägen någonstans
ni har köpt ett fint hus & har tre söta katter
snart ska du fortsätta läsa igen min son
du ska uppgradera dig i det du sysslar med
två år med tuffa studier & du vet sen att
du kommer få lön för mödan & slitet
ni finns på andra sidan Atlanten
men nära i mitt hjärta för alltid
kärlekens låga brinner där
värmer mig dagligen & vet att
även du mitt barn känner samma
jag älskar dig & din fru
vet att ni älskar mig & din syster
hon längtar efter att få krama dig
det gör även din lilla mamma
snart ska jag ringa dig & lyssna in
din ljuva stämma som jag saknar
jag är så stolt över dig!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-06 16:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jättefin hyllning och stor moderskärlek!
2019-10-09

  limerick
Fint hyllningspoem!
2019-10-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP