Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den tomma stora kontaktytan tog slut

Nu är det slut
Om det bara kunde ta slut
Där inne i huvudet
En knapp att stänga av
Off
Kommer aldrig ses
Aldrig aldrig igen
Hur sluta känna
Vara i fred
Hur stänger man av
Skyddar sig
För det
Som liksom grävt sig fast
I blod






Fri vers av Sommarina VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-09 11:30



Bookmark and Share


  Anya VIP
Önskar jag hade svaret på det. Så bra fångar du tankarna och känslorna som finns. Mycket bra psykologisk touch.
2019-11-28

  Lars Hedlin
Mycket bra
2019-10-18

  Marita Ohlquist VIP
Att skriva är ett bra sätt att frigöra sig från det som man inte vill ha kvar!


2019-10-09

  ULJO
Självterapi. Gå ut i skogen och sug in allt det vackra.
2019-10-09

  KattenKin VIP
Självsuggestion är svaret. Det är svårt, och får efterföljder, att man inte varit uppriktig mot sig själv. Sorg, att tillåta sig att sörja är nog bättre.

Vilken fantastisk målning till din fina dikt.
2019-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP