Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pojken kändes som att spela en varg


små eldar på ditt bröst


när drömde du senast om tortyr
och vad bestod den av i detalj
mina läsare hatar mina klienter
jag har övergett passion för kall

doktorn sågade på order småbarn
för att stalin ville ha små gråa män
vad handlar momo om om hundra år
finns det några trädstammar i snön

rostiga skedar med spår av hormoslyr
hototogisuhaikun i din emalj
mörkalv tänder eldar på dina händer
katekes på ett ben på en pall

wacko jackos aigast som donnys kvarn
toves kalla minns du vad som hände sen
himlen eller vegas dualistisk död galore
vill du ligga vaken, finns i sjön




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-09 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd