Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är pure evil det som pågår i mitt fosterland

Stackars Sweden & stackars befolkningen
problemen bara växer & läget ser inte bra ut
människor lever under stor oro & stor rädsla
hela samhället är under enorm förändring
en negativ hemsk mycket otäck som håller
på att bryta sönder krossa allt till förintelse
individer vill landet illa & löper amok från
norr till söder från öst till väst & angriper
den svenska freden den svenska fridfullheten
inget får vara ifred precis allt ska attackeras
det är pure evil det som pågår i mitt fosterland
det känns som den onde är på krigsstigen &
gormar vrålar hatar hotar med sina groteska
handlingar på fredliga skötsamma & laglydiga
att denna onda utveckling får slå rot & växa
visar klart på att styrande politiker inte bryr sig
de bryr sig inte om svenska folket längre
de struntar i att ge oss trygghet & säkerhet
de struntar i att Sweden håller på att gå under
de struntar i väldigt många saker & det är ett bevis
på att de inte ska stå i talarstolen & leda
de har visat vad de har bakom pannbenet
det enda de vill är att ha makt & pengar i sina fickor
att sen människor lider svälter skadas & dör
bryr de sig inte det minsta om
om de gjorde skulle de gjort något
för länge sen & hjälpt landet blomstra
istället hjälper de det att vissna ner
de är inte ledda av godhet & kärlek
räcker att se spåren efter dem...







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-10-10 01:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Godhetslandet!
2019-10-11

    ej medlem längre
En liten grupp individer säljer ut vårt land via förföriska ord.
Tack för din ihärdiga kamp mot dessa överlöpare.
2019-10-10

  Bibbi VIP
Till Twitter.
2019-10-10

  Solstrale VIP
Fredsbevarande åtgärder önskas - tänk att vara hitkommen som nyfödd eller flykting och möta detta pang pang, bostadsbrist, utarmning av välfärden, stölder, skattesmitning och brist på förståelse från politiskt håll när man som medborgare berättar om vardagens verklighet... Bra att ta upp då och då, eller mest hela tiden... Då ingen tycks inse vad som håller på att ske... Vi bor i ett dockhus?
2019-10-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP