Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visdomens mantel hänger över dina axlar

Så mycket hat & mobbning & förtal
har du fått utstå & en massa lögner
har kastas emot dig under flera år
du har alltid bemött med vänlighet
alltid visat ett ansikte som varit trevligt
du har aldrig sänkt dig till mobbarnas nivå
aldrig angripit dem tillbaka med samma
fula hemska sätt utan låtit dem hålla på
din attityd talar & du vet hur du ska bete dig
bland folk & alltid stått rak i motvind
ödmjukhetens krans lyser runt din hals
visdomens mantel hänger över dina axlar
huvudkronan lyser utav kunskap & förstånd
hela din utstrålning din personlighet
bär på många fina egenskaper
din kamp för fosterlandet & befolkningen
har alltid varit din brinnande låga
din kärlek visar så klart på det
människor förstår mer & mer
att du behövs & att du är den enda
som vågat ta bladet från munnen & talat
klarspråk om situationen i vårt land
det har du gjort under lång tid
hårt arbete & uthållighet
ger nu lön för mödan
du är på väg upp & växer
så det knakar i fogarna







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-12 09:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåder!
2019-10-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP