Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är på den vinnande sidan & de andra är så avundsjuka

Åter var en politiker debatt & den
kom & gick utan att jag lyssnade
orkar inte med deras babblande
munnar som spottar ut en massa
tomma budskap & löften som inte hålls
det bara snackas & snackas & snackas
medan lilla Sweden håller på att gå under
förblöda av alla stora skador som uppstått
finns ingen ljusning i sikte utan det blir bara värre
dessa politiker är en stor skam för landet
inte alla för det finns EN som lyser över
alla de andra & som vill rädda vad som
räddas kan innan det helt sjunker under ytan
han älskar sitt fosterland & står upp
för sanningens knivskarpa ord!
heja Mr. Åkesson kör på vi är många
som hejar på dig & vi blir bara fler & fler
du är på den vinnande sidan & de andra
är så avundsjuka på din stora ökning!
särskilt den lilla empatilösa ledaren
han klarar inte av se dina framgångar
sen är du också snygg & i dina bästa år
de andra kan sticka & brinna & försvinna
vem är kungen i djungeln heter en sång
det är Du med kronan på huvudet
du är KUNGEN som strålar i mörkret
hoppet för framtiden glädjen i sorgen
en ledstjärna som brinner av kärlek
för sitt folk & jord det hörs i dina ord







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-14 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP