Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oprovocerad attack bruten käke & tänder sönderslagna

Alltså man blir skogstokig dagligen
över alla pågående attacker på fredliga
det senaste som upprör mina känslor
är attacken på en 25 åring & hans bil
ett stort gäng på ca. 15 kastade ägg på den
han bad dem att sluta & då satte helvetet igång
bilen förstördes & mannen fick förödande skador
bruten käke & alla tänder sönderslagna
alltså orden har tagit slut & ilskan sjuder
puttrar bubblar kokar så enormt!!!
detta är bara EN ond handling på oskyldig
hela tiden angrips folk hela tiden överfall
rån sexuella trakasserier & VÅLDTÄKTER
lilla Sweden är attackerat av våld våld våld!
ingen går säker den saken är glasklar
idag är landet allt annat än underbar
bara nedgång förstörelse förgörelse
trygghet finns inte & inte någon säkerhet
lilla Sweden blöder är så skadat & hatet
emot det bara fortsätter dag som natt
de som begår alla onda handlingar
bär INTE någon kärlek i sina hjärtan
inte ens politiker som styr & bestämmer
de låter det fortgå tittar på & ler*
medan samhället sjunker ner
mot avgrundens mörka hål
kan höra ondskans hemska vrål






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-14 11:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ofattbart alltsammans...
2019-10-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP