Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt öppna brev till 7 klövern!


Ni har mobbat kastat glåpord trakasserat fryst ut nummer 8

Ni har styrt & ställt under många år
bestämt över huvudet på folk & gjort
saker som vi inte har något grepp om
öppnat dörren för krafter som vill få
landet på fall & ta över med sin kontroll
idag är det så synbart att ingen kan blunda
det kommer bara närmare & närmare
vem ska man skylla på om inte på er?
ni har mobbat kastat glåpord trakasserat
fryst ut nummer 8 parti & sen har
den lilla hårdnackade ledaren mage
att kalla dem för rasister & andra namn
han är specialist på att kasta sten i glashus
& angripa folk med en massa lögner!
sanningen ska göra oss fria & den
trycker på & fortsätter angripa er
är ni glada över vad ni har planterat?
är ni tacksamma över att se skörden?
ni står ansvariga inte parti nummer 8
ni om någon borde stoppa det pågående
helvete som invaderat fredliga Sweden!
skyll inte på Mr. Åkesson ty ni är de skyldiga
han vill rädda oss från invasionen
stänga dörren & städa upp fosterlandet
han älskar det & befolkningen
ni i 7 klövern borde skämmas
om ni nu har några känslor!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-14 12:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter.
2019-10-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP