Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan inte prata med min dotter, vi har haft usel kontakt i många år.


Rädsla, för sanningen

Det ligger i luften
men jag vågar inte hoppas
längtan finns
hos mig
och jag tror mig veta hos dig
vem ska först våga
vem ska komma med
den förlösande repliken
blir svaret det vi önskar?
blir svaret vad jag tror?
det ligger i luften
men jag vågar inte hoppas
vi måste hitta tillbaka
eller
måste vi det?
kan vi inte låtsas?
låtsas att vi blir bekanta på nytt
mötas på stan.
jag kan snubbla framför dig
så säger du
hur gick det??
jag frågar om du kan hjälpa mig upp
du gör det
så börjar vi prata.
Jag kan tala om för dig
att jag har kontaktsvårigheter med min dotter
så berättar du för mig
att du har kontaktsvårigheter med din mamma
så får vi kontakt....
kan vi lura oss själv så tror du?
........suck....att vanlig
kommunikation är
så svårt.




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-06-30 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP