Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma löften som spottats ut ur deras stora lögn munnar

Mitt hjärta brinner för mitt fosterland
det gör ont att se hur det lider & söndras
varje dag möter jag människor som pratar
om vad de känner över utvecklingen & det
är inga positiva känslor utan bara negativa
alla bär på stor oro & även stor ilska
mot styrande som banat väg för eländet
det märks att det puttrar inombords
folk går omkring & glöder av vrede!
de har tappat förtroende för politiker
som har haft största ansvar & deras
tomma löften som spottats ut ur deras
stora lögn munnar & slutat tro på dem..
det är ju så att handlingar talar mer än ord
idag syns hörs & märks resultatet & det
är en mycket skrämmande bild som visas
& som bara kommer att bli sämre & sämre
sjukvården omsorgen skolorna & så mycket
annat på listan av försämringar........
säkerheten har ersatts med laglöshet
fattigdom svält hemlöshet ökar i takt
ty svensk välfärd finns inte längre kvar
politiker är bara intresserade av makt
& folkets hårt arbetade sparade pengar
som alltid kallar jag dem korkade nötter
de stjäl så mycket de kan & kommer åt
& älskar att dra upp våra svenska rötter!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-18 00:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En välbehövlig identifiering av det destruktiva och manipulativa. Gott så.
2019-10-18

  morgonstjärna VIP
en riktig politisk pamflett du skapat här Bravo!
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP