Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De älskar inte sitt fosterland som du gör

Bra Jimmie fortsätt kör så det ryker
visa dina framfötter för alla andra nötter
de som inte lyssnat på alla dina varningar
utan låtit landet förfalla i rasande fart
de älskar inte sitt fosterland som du gör
märks så klart & så tydligt i deras agerande
du värnar om svenska folket & är stolt
över den svenska blågula flaggan
du har kämpat i motvind & alltid stått rak
äntligen blåser den bakom dig & för dig
stark framåt på din blomstrande väg
du utstrålar godhet värme & vänlighet
alltid så vältalig klok vis & respektfull
din personlighet talar som dina egenskaper
mycket kunnig påläst & vet vad du snackar om
äntligen kan du säga till dig själv: well done!
aldrig gett upp aldrig böjt dig för motstånd
aldrig svikit dina väljare som bara växer i antal
ödmjukhetens krans bär du runt halsen & du
har visat vad du går för & folk har fått upp
ögonen & insett att du är ärlig & sann
att du inget hellre vill än att rädda Sverige
från total undergång & hjälpa folket
du är en lysande stjärna & det märks att
du har ett hjärta av glimmande guld
nu väntar segerkransen bakom hörnet
vilket jubel det kommer att bli & då
ska vi ha en jättefest & hurra fram dig
kungen Jimmie Åkesson!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-18 22:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Opinionssifforna visar på kraften i motreaktionen när verklighetens folk delar verklighet med varandra.

Att övertyga svenskar om att våld är välfärd och förtryck är frihet blir allt svårare för dem som inte delar våra grundläggande svenska värderingar.
2019-10-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP