Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur vågar han säga så här betald globalist lakej han är

Återigen öppnar han munnen
han som sa öppna era hjärtan & säger
att det är fel att sätta sitt eget land först
vad är det för skitsnack han för!
självklart ska man vårda & sätta
sitt eget land först & skydda det
från inkräktare som kriminella &
andra människor som vill ändra
om svenska seder bruk & traditioner
var kommer alla dårar ifrån?
han skulle bära munkavle
hur vågar han säga så här
betald globalist lakej han är
mycket pengar varje månad
är absolut inte förvånad!
får han så han kan leva gott
har en villa som är så flott
skäms på dig din stora trut
du om någon borde veta hut
människor svälter i vårt land
faller ner som timglas sand
folk dör i väntan på vård
hemlösa sover på bänkar hård
arrogansens krona du bär
så självgod så egen kär
tror du är så väldigt bra
du är verkligen inget att ha
ljuger som andra politiker gör
diktaturpinnen ständigt för
verkar hata sanningens ord
ni har förgiftat Sveriges jord
ljuger för folket lurar dem jämt
nästan alla är ett stort skämt!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-20 06:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Efter år av välfärd följer såväl välfärdssjukdomar som välfärdspolitiken "allt till alla".

Frågan är vad som är mest deletärt.
2019-10-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP