Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kasta sten i glashus mannen passar bra

Rasister & andra fula ord har den lilla
ledaren slängt ut från sin stora giftiga trut
fortfarande gör & säger andra dumheter som
inte stämmer med verkligheten & det är
han mycket bra på att göra hela tiden..
kasta sten i glashus mannen passar bra
han bara älskar att slösa tid på en politiker
som inget annat vill än att rädda det sjunkande
& mycket vanskötta land som heter Sverige
år av fel sådd har gett resultat & den skörd
som nu växer upp är så dålig att den sprider
en illaluktande doft över hela avlånga jord
handlingarna talar inte alla löftesord..
ledaren & resten av pk gänget har visat
hur ouppfostrade de är som kastat pajer
på en mycket vältalig & kunnig person
under flera år har de betett sig som små
oförskämda barnungar & mobbat honom
vilka självgodhets apostlar så arroganta!
men en sak står fast & det är att sanningen
trycker på & avslöjar alla pågående lögner
som dessa politiker hellre har följt
att stå & ljuga inför folket håller inte
nu börjar människor genomskåda
fasad efter fasad håller på att fallera
samhällsutvecklingen är så hemsk
att inte ens politikerna kan sopa det
under deras mörkläggningsmattor
det lönar sig inte att vara ohederlig
nu kommer priset för deras handlingar
de skulle ha lyssnat på den smarta
intellektuella förståndiga ärliga kloka
visa & mycket kunniga personen!
nu har de istället börjat ta efter
vad han hela tiden sagt till dem
tala om härmapor nu går det bra
de är säker rädda för vad de skapat fram
finns inget positivt i deras spår
utan bara värre för var dag som går
återigen det man sår får man skörda
bara det att oskyldiga människor
får lida för all dårskap de sått!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-20 08:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sverigeovännerna ogillar staplar och diagram som gör konsekvenserna av deras politik alltför tydliga.
2019-10-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP