Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fattigdomen växer precis som hemlösheten

Fler & fler får mindre pengar i plånboken
medan politikerna roffar åt sig enorma summor
deras hunger efter mer vill ha mera tar aldrig slut
folk arbetar & sliter & betalar en av världens
högsta skatter & trots det får vi bara försämringar
välfärden skulle krossas & där är vi idag
sjukvården äldreomsorgen & skolan är
under all kritik & många slutar för att de inte
orkar med den stora stressen som pågår...
belastningen har ökat precis som besparingarna
det ska hela tiden sparas in på gamla & sjuka
ingen respekt till deras uppbyggnad av landet
de behandlas illa inget människovärde!
kommun på kommun måste nu spara in
enormt mycket & skatterna blir ännu högre
skolans värld sägs vara i fritt fall & lärare
är under enorm press & känner även rädsla
många lever under rädsla idag för allt våld
som helat tiden håller på att ta över landet!
hur länge till ska folk känna otrygghet i sina liv
hur länge till ska alla dessa sataniska attacker
få fritt spelrum innan politiker griper in & gör något
sätter hårt mot hårt så det blir ordning & reda???
som det ser ut blir allt bara sämre & dystrare
stackars små barn tonåringar alla människor
det som sker med fina Sverige är pure evil
politiker följer absolut inte godheten
spåren efter dem avslöjar & det kan inte
gömmas undan ty deras hjärtan visar
att de är ledda av mörkrets krafter!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-20 12:48



Bookmark and Share


  Koloristen
De som tar de hårdaste smällarna av "det nya samhällsbygget" är våra egna äldre samt vår egen underklass.
2019-10-21

    ej medlem längre
Den grupp som byggt nationer, dvs den med åldringar, är ingen prioriterad grupp i en globalistisk kontext.

De äldre kan förfördelas
utan politisk risk i en
politiskt korrekt
värld.
2019-10-20

  morgonstjärna VIP
hoppas många lyssnar, undrar vad göra för verkligen alla mangrant ska göra något.. i Europa och andra länder tågar folk för fred och rättvisa

2019-10-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP