Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bär på ett bläck som glöder av kärlek till sin jord & flagga

Min penna ger INTE upp kampen
för sitt fosterland Sverige
aldrig den låter sig tystas ner
aldrig den låter sig skrämmas
den bär på ett bläck som glöder
av kärlek till sin jord & flagga
den fortsätter pågående intensiva strid
utan att uppgivas & utan att förtröttas
när den ser hur politiker styr sönder allt
då kan den inte hålla igen bläcket
då rinner orden ut av ilska & helig vrede
den fullkomligt kokar emellanåt
så det börjar ryka & nästan ta eld
på den vägen är det & den slutar inte
förrän den ser positiv förändring
älskar att rör om i den politiskt korrekta grytan
där alla klappar varandra medhårs
pennan trivs inte bland dessa godhetsapostlar
den går sin egen självständiga stig..
att hålla tyst om sitt lands förfall
finns inte på kartan kommer aldrig på fråga
inre trycker på det "obekväma" ska bara stå
under tiden skriver den vad den känner
ser hör upplever anar & förnimmer
dra isär lögnens draperier & avslöja
vad som göms bakom fasader







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-22 09:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker bild. Berömlig text.
2019-10-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP