Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtattacken

Förföljd av min egen skugga
Vass som knivens blad
Skulle ensam gå och tugga
Blodet kommer som en kaskad
Ser ett hål i universums yta
En söndersprängd fasad
Varje kroppsdel ner i en gryta

Ett pussel i tusen bitar
Bilden är som försvunnen
Nya vägar som jag ritar
Känslor dränkta ut i brunnen
Drinkar fylld med isbitar
Ord som inte lämnar munnen
Glädjen i små smakbitar

Regnbågens färger runt en grav
Ser ett liv bakom lås och bom
Bakom en himmel och ett hav
Borta är för alltid en ungdom
Nu är man bara en satans slav
En värld fylld av en rikedom
Bara man överlever alla krav

Stressen flåsade mig i nacken
Bara att rätta sig in i leden
Ska bara ta mig upp för backen
I handen man sitter fint med skeden
Det bara rusar emot hjärtattacken
Jag hinner inte känna vreden
Tacken för att vara en del av stacken




Fri vers (Fri form) av Lidde
Läst 172 gånger
Publicerad 2019-10-22 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde