Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eufori

Känner värmen
Hjärta som bultar
Du kom som en eld
En glöd som flammade upp
En sprakande kraft
Smaken av livets saft

Du ger mig näring
En energi jag aldrig känt
Som fjärilar runt på ängar
Du färgar en hel värld
Alla dagar som då flytt
Allting börjar om på nytt

Något Gud hade sänt
Ödet var på rätt sida
Drömmar kan bli verklighet
Som prinsessan i sagan
Du värd så mycket mer
Utan kontroll på det som sker

Det går inte att förklara
Känner kärlekens vindar
Är som på svävande moln
Springer på himmelrikets vägar
Yrar runt som en blind höna
Tror jag älskar dig min sköna




Fri vers (Fri form) av Lidde
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-23 06:08



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Du fångar förälskelsen på ett fint sätt, mjukt utformad och enkelt elegant!
2019-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde